Verkoop je woning met een vast courtage en variabele bonus gebaseerd op het resultaat. Maak, indien gewenst, gebruik van onze Online Bieden App waarmee kopers geheel transparant de prijs kunnen bieden die zij voor je woning over hebben. Hiermee vinden wij snel gemotiveerde kopers.

 1. Online waardebepaling: Gratis en snel een automatische indicatie.
 2. Online bieden: Verkoop je woning aan de hoogste bieder
 3. Online ondertekenen: De koopovereenkomst wordt digitaal ondertekend, waar je ook bent. Snel en efficient, je hebt dus ook sneller zekerheid.

Vraag nu een verkoopbrochure (pdf) aan:

Starterspakket

Iedereen die bij ons zijn woning laat verkopen, ontvangt een starterspakket. Wat zit daarin?

StarterspackAantal
Geprinte Brochures (Dubbelzijdig A4)20
Kijker registratie formulier (ook online)20
Bieding formulier (ook online)5
Vragenlijst1
Lijst van zaken1
Eindinspectieformulier + meterstanden g/w/l1
Concept koopovereenkomst1

 

Toelichting

 1. De waardebepaling is een advies van de makelaar dat na een vergelijkend onderzoek en bezoek aan de woning wordt vastgesteld. Dit advies is niet bindend. De eigenaar bepaalt de vraagprijs. De vraagprijs kan ook als een marketinginstrument gezien worden.
 2. Tijdens de woningopname lopen wij een checklist na om alle eigenschappen van de woning vast te leggen. Dit is tevens de basis voor de beschrijving en kenmerken voor Funda. Het opmeten doen wij zoals de meeste makelaars volgens de NEN2580-norm. In deze norm is vastgelegd wat mag worden beschouwd als gebruiksoppervlakte en wat niet.
 3. De woning wordt op alle gangbare woningwebsites en op sociale media geplaatst om zo veel mogelijk kijkers te vergaren.
 4. Fundaplaatsing: Funda rekent makelaars €160 ex btw  per jaar.
 5. Funda Presentatie Pakket: Voor het plaatsen van video, plattegrond en 360 graden VR. Kijkers waarderen een volledige plaatsing enorm en Funda beloont je met een ranking boven aan de zoekresultaten. Omdat City Agency de mediaproductie zelf doet kunnen we dit pakket tegen zeer gunstige tarieven aanbieden.
 6. Open Huis: de verkoop begint altijd met een Open Huis. Wij reserveren hiervoor de donderdagmiddag van 16:00 tot 18:00 of de zaterdagochtend van 11:00 tot 13:00.
 7. Bezichtigingen tijdens kantooruren: aankoopmakelaars bezichtigen veelal tijdens kantooruren.
 8. Bezichtigingen buiten kantooruren: particulieren bezichtigen veelal graag buiten kantooruren.
 9. Onderhandelen: kijkers moeten een bod met voorwaarden altijd schriftelijk bevestigen. In nauw overleg met jou bepalen we de strategie. Hiervoor zijn geen algemene regels, iedere onderhandeling is anders. Belangrijk is om zo veel mogelijk over de bieder te weten te komen (financiering, eigen geld, gewenste oplevering en andere wensen).
 10. De makelaar maakt de koopakte op. Hierin worden de onderlinge afspraken vastgelegd zoals prijs, ontbindende voorwaarden etc. Deze wordt normaliter digitaal ondertekend en naar de door de koper gekozen notaris gestuurd. De notaris neemt het contact met de partijen vanaf dat moment over.
 11. De eindinspectie vindt plaats voor de overdracht bij de notaris. Tijdens de inspectie stellen we vast of de woning nog in de staat verkeert waarin ze was tijdens de bezichtigingen (maar dan leeg). Ook testen we de meeverkochte apparaten (CV, witgoed o.a.) en nemen we de meterstanden op. Wij hebben een hier een simpele checklist voor, online en offline.
 12. De courtage wordt opgenomen in de nota van afrekening van de notaris, je betaalt dus aan het einde van de rit. Dit geld niet voor de eventuele verlengingskosten en het optionele Presentatiepakket van Funda.
 13. Alle vermelde consumentenprijzen moeten inclusief btw zijn. Helaas is dat niet altijd duidelijk. Ga je op basis van prijs vergelijken, let hier dan goed op! De verlengingskosten voor Funda worden doorbelast op het moment dat deze van toepassing zijn.