City Agency VOF
Parkstraat 83, 2514JG Den Haag
Tel: 070 755 0885

Privacybeleid

Dennis
Dennis (City Agency) 06 55 961 961

Ik heb City Agency opgericht om innovatie en transparantie naar de makelaardij te brengen door middel van het slim inzetten van moderne oplossingen. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening steeds efficiënter en plezieriger maker voor onze klanten. De beleving van de klant is hier ons uitgangspunt.

Zo zijn we een van de eerste makelaarskantoren waar je online kunt bieden op woningen en hebben we een heldere prijslijst waar je zelf je gewenste dienstverlening kunt samenstellen.

Omdat het mijn hobby is ben ik tevens specialist op het gebied van woningpresentatie met foto’s, (drone)video en 360VR. Hierin geef ik ook cursussen aan makelaars.

Henriette
Henriette (City Agency) 06 43 0 27 6 47‬

“Voor mijn klanten behaal ik de maximale verkoopprijs voor hun woning !”

Mijn naam is Henriëtte Hoevers en ik ben naast makelaar tevens gecertificeerd styliste. Door de combinatie van verkoopstyling/meubelverhuur en het “bieding online systeem” van City Agency behaal ik de maximale verkoopprijs uit uw woning.

Tijdens een kopje koffie, bij ons op kantoor of bij u thuis, leg ik u graag uit hoe ik dit aanpak.

Jessika
Jessika (City Agency) 06 55 95 44 77

I’m the buyer’s agent for international clients and I take care of the expat rentals. I speak English, Dutch, Swedish and Italian.

Greg
Greg (City Agency) 06 20 35 86‬‬‬ 03

Ik ben de flexibele makelaar die de beste deal voor je realiseert. Ik spreek Nederlands, Engels, Frans, Spaans en Duits.

Claudio van Aalst
Claudio van Aalst (City Agency) 06 16 84 41 00‬

Mijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit het verrichten van taxaties en de aan- en verkoop van woningen voor zowel particuliere klanten als beleggers.

Auto Bot