Online Bieden

Klik onderstaande link om gebruik te maken van ons nieuwe V2 biedplatform en zie wat er geboden is.

Belangrijke informatie:
Bieden op woningen werkt net iets anders dan bijvoorbeeld Ebay of Marktplaats: er is vanuit de verkopers geen verplichting te verkopen aan het hoogste bod. De woning zal na afloop gegund worden aan het beste bod. Het beste bod is een combinatie van bedrag, voorwaarden en vertrouwen in de partij. Tevens is er geen harde deadline – zie het als een tool om biedingen mee te verzamelen en inzichtelijk te maken voor zowel verkoper als koper.

Je voordeel als koper:
Je hoeft niet blind te bieden, hierdoor kun je goed geinformeerd een weloverwogen keuze maken. Tevens ben je verzekerd van het feit dat je rond de huidige marktwaarde betaalt: er zijn immers meerdere biedingen rond het winnende bod. Taxateurs kunnen dit ook meenemen in hun taxatie. Op verzoek verstrekken we je taxateur een overzicht.

Je voordeel als verkoper:
Je kunt in realtime zien wat voor bedragen er op je woning worden geboden. Hierdoor kunnen wij het beste resultaat voor je behalen en kun je in zee gaan met veelal gemotiveerde kopers.

Iedereen wint:
Transparant maar anoniem. Wij accepteren alleen biedingen van mensen die de woning hebben gezien. De makelaar houdt hiervoor een lijst van email adressen bij van kijkers aan de woning.