Funda

Goed gevonden met het Presentatie Pakket

Wist je dat jouw huis met het Presentatie Pakket gemiddeld langer wordt bekeken en dat er meer contact wordt opgenomen met jouw makelaar?

City Agency is specialist in woning presentatie en geeft ook cursussen in woning fotografie. Wij hebben alles in huis om een professionele presentatie snel en voordelig te realiseren.

Zie hier ons aanbod op funda: City Agency op Funda.

Het alles-in-een-pakket voor jouw huis

Je zet je huis op funda om sneller een koper te vinden. Dan is het slim om alle informatie over je huis zo helder en mooi mogelijk te presenteren. Het Presentatie Pakket van funda helpt je daarbij. Dit pakket bevat drie presentatieproducten die samen zorgen voor een optimaal resultaat voor jouw huis.

De voordelen van het Presentatie Pakket

  • Je kunt letterlijk de kamer helemaal rondkijken.
  • Kijkers maken een interactieve tour door jouw huis.
  • Jouw huis komt zo nog meer tot leven.

De producten in het pakket

Zo zorg je voor een complete presentatie van jouw huis

Plattegrond

In één oogopslag de indeling van het huis zien: de Plattegrond geeft de online kijker een helder overzicht van de afmetingen van jouw huis. Hoeveel vierkante meter is de woonkamer, kun je naast het bed een kledingkast kwijt in de slaapkamer, of is er zelfs ruimte voor een inloopkast? De Plattegrond geeft ruimte om te dromen.

360° foto’s

Met 360° foto’s krijg je het gevoel midden in de ruimte te staan; je kunt letterlijk de kamers ‘rondkijken’. De online kijker kiest zelf bij welke details hij langer stil wil staan. Met meerdere 360° foto’s kun je HotSpots of InfoSpots aanmaken, zodat de kijker zelf een interactieve tour kan maken door jouw huis.

Video

Een voorproefje op de echte bezichtiging: met de Video krijgt de online kijker alvast een goede indruk van jouw huis. Zoom in op de mooiste plekjes: een authentiek glas-in-loodraam, het weidse uitzicht vanaf het balkon, de design badkraan, de fraaie lichtstraat in de tuinkamer. Zo sfeervol, dat je bijna zelf niet meer weg wilt…