Ongebonden Makelaar

Ongebonden Makelaar

De makelaardij is een vrij beroep in dit land. Als makelaarskantoor kunnen wij ons aansluiten bij een branchevereniging zoals NVM, VBO en nog een paar – 0f niet. Een ongebonden makelaar is niet aangesloten bij een branchevereniging en dat kan voordelen hebben voor de klant en voor de makelaar.

Heb je er wel eens over nagedacht wie z’n belang een branchevereniging dient?

Het komt gelukkig niet vaak voor, maar mocht je een geschil krijgen met een makelaar die is aangesloten bij een branchevereniging dan kom je terecht bij een geschillencommissie. In het geval van een ongebonden makelaar wordt er door een kantonrechter naar gekeken. Het zal je niets verbazen dat deze in de praktijk eerder de kant van de benadeelde consument zal kiezen dan de makelaar.

Natuurlijk kun je kiezen voor een makelaar die is aangesloten bij een branchevereniging, maar dit zegt helemaal niets over de ervaring en resultaten van de makelaar. Een ongebonden, zelfstandige makelaar beroept zich op zijn jarenlange kennis, kunde en ervaring en doet altijd zijn uiterste best om zijn klanten te behagen, juist omdat hij geen grote organisatie achter zich heeft staan.

City Agency is een high-tech verkooporganisatie die technologie inzet om op efficiënte manier het beste resultaat te behalen voor de klant.

Onze innovaties:

  1. Online waardebepaling
  2. Online bieden
  3. Online ondertekenen