Je huis verkopen in Corona tijd

De Corona crises raakt ons allemaal, maar hoe zit het met de verkoop van je woning in Den Haag?

Wat wij op dit moment in de Haagse woningmarkt zien is dat de vraag naar woningen tot ca €400.000 onverminderd lijkt maar dat het aanbod achter blijft. Voor klanten die thuis zitten met het hele gezin kan het inderdaad lastig zijn om bezichtigingen te doen en vaak wordt de verkoop dan een tijdje uitgesteld.

Dit hoeft niet per se!

Samen met City Agency kun je je woning wel op een verantwoorde en comfortabele manier op de markt brengen, wij hebben hiervoor een aantal oplossingen bedacht die je optioneel in kunt zetten:

  1. Samenwerking verkoper/makelaar: doe zelf de online bezichtigingen met je smartphone
  2. Gebundelde bezichtigingen: het lukt meestal om een aantal bezichtigingen achter elkaar te boeken, hierdoor hoef je niet steeds even naar buiten, maar kunnen in 1 middag (bijna) alle bezichtigingen gedaan worden
  3. Online Bieden / Online Ondertekenen: Zelfs de notaris werkt nu met online ondertekenen, hierdoor wordt contact en risico verminderd.

Afhankelijk wat jouw situatie het beste past kunnen wij een maatwerk servicepakket samenstellen wat het beste aansluit. Uiteraard passen we de prijs ook aan.

Om de woningmarkt nu een beetje aan te wakkeren hebben we de volgende aanbiedingen:

  • Smart Service: doe zelf de (online) bezichtigen nu voor slechts €995 inclusief uitgebreide Funda presentatie met o.a. fotografie, virtual tour, video en plattegrond. Verder is alles inbegrepen tot en met de eindinspectie.
  • Full Service: wij doen de bezichtigingen, onderhandeling en uitgebreide Funda presentatie met o.a. fotografie, virtual tour, video en plattegrond voor €1995.

Daarnaast moet je weten dat wij ons als makelaars uiteraard aan de regelgeving van het RIVM houden en daarbij het volgende doen:

  1. Anderhalve meter afstand bewaken
  2. Geen afspraken met personen die symptomen hebben
  3. Het schoonmaken van veel aangeraakte oppervlakten na iedere bezichtigingen indien de woning bewoond is.