Onder bod
Velpsestraat 192C, Den Haag
175,000
AANBOD-3537
Te koop
Kamers: 4 Badk.: 1 GO: 75 m² Buiten: 3 m² Parkeren: Openbaar Verwarming: CV Bouwjaar: 1935

Omschrijving

Volledig gerenoveerd en door architect ingedeelde woning op de eerste verdieping met balkon op het zuiden.

Dit leuke appartement kenmerkt zich door de bijzondere en flexibele indeling met een gezellige moderne woonkeuken achter en een fijne ruime badkamer. Dit uiteraard naast de woonkamer waar de glas-in-lood schuifseparatie met de slaapkamer bewaard is gebleven. Hierdoor is de woning in te zetten als zijnde met 1 of 2 slaapkamers, afhankelijk van de behoefde.

Deze woning beschikt over meerdere originele details, is gelegen op eigen grond, maakt deel uit van een actieve VvE. Voorzien van dubbel glas.

Indeling:
Entree op eerste etage; L-vormige gang; toilet met fontein; ruime kamer en suite (ca. 560×325 / 560×300) met originele separatie en vaste kasten; nieuwe keuken met kunststof werkblad, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, oven en opstelplaats c.v.-combiketel; toegang naar zonnig achterbalkon gelegen op het zuiden met balkonkast; nette ruime badkamer met douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting in aparte ruimte; voorzijkamer (ca. 260×250).

Bijzonderheden:
– Bouwjaar ca. 1935
– Gerenoveerd in 2017
– Woonoppervlakte ca. 75 m2
– Inhoud ca. 229 m3
– Geheel v.v. isolerende beglazing
– Eigen CV ketel
– actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 48.00
– laminaatvloer
– gelegen op eigen grond
– oplevering z.s.m.

Online Bieden:

Nota bene: Het hoogste bod staat bovenaan. De biedingen zijn op bedrag gesorteerd, niet op tijd.

BiederBodVoorb.
Bieder_514EUR 176.00090%
Bieder_511EUR 175.00090%
Bieder_514EUR 175.00090%

Breng je bod uit op ons exclusieve Online Bieden platform, na registratie kunt je tevens direct de stukken downloaden.

Online Bieden V2

Let op: zie voor de meest actuele status altijd onze Online Bieden Applicatie. Bovenstaande lijst kan door je browser ge-cached worden, hier hebben wij helaas geen controle over.

Verkoopcondities:
Online bieden kan op deze website tot en met woensdag 3 juli 2019 12:00
– Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing wegens bouwjaar
– Oplevering per direct
– Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag.

Ondanks de zorg die door de City Agency makelaars aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan City Agency niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Makelaar

Dennis
Dennis (City Agency) 06 55 961 961

Ik heb City Agency opgericht om innovatie en transparantie naar de makelaardij te brengen door middel van het slim inzetten van moderne oplossingen. Hierdoor kunnen we onze dienstverlening steeds efficiënter en plezieriger maker voor onze klanten. De beleving van de klant is hier ons uitgangspunt.

Zo zijn we een van de eerste makelaarskantoren waar je online kunt bieden op woningen en hebben we een heldere prijslijst waar je zelf je gewenste dienstverlening kunt samenstellen.

Omdat het mijn hobby is ben ik tevens specialist op het gebied van woningpresentatie met foto’s, (drone)video en 360VR. Hierin geef ik ook cursussen aan makelaars.