Kenmerken

Kamers 4 Badk. 1 GO 75 m² Buiten 3 m² Parkeren Openbaar Verwarming CV Bouwjaar 1935

Omschrijving

This property is currently not available.

Volledig gerenoveerd en door architect ingedeelde woning op de eerste verdieping met balkon op het zuiden.

Dit leuke appartement kenmerkt zich door de bijzondere en flexibele indeling met een gezellige moderne woonkeuken achter en een fijne ruime badkamer. Dit uiteraard naast de woonkamer waar de glas-in-lood schuifseparatie met de slaapkamer bewaard is gebleven. Hierdoor is de woning in te zetten als zijnde met 1 of 2 slaapkamers, afhankelijk van de behoefde.

Deze woning beschikt over meerdere originele details, is gelegen op eigen grond, maakt deel uit van een actieve VvE. Voorzien van dubbel glas.

Indeling:
Entree op eerste etage; L-vormige gang; toilet met fontein; ruime kamer en suite (ca. 560×325 / 560×300) met originele separatie en vaste kasten; nieuwe keuken met kunststof werkblad, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser, oven en opstelplaats c.v.-combiketel; toegang naar zonnig achterbalkon gelegen op het zuiden met balkonkast; nette ruime badkamer met douchecabine, wastafel en wasmachineaansluiting in aparte ruimte; voorzijkamer (ca. 260×250).

Bijzonderheden:
– Bouwjaar ca. 1935
– Gerenoveerd in 2017
– Woonoppervlakte ca. 75 m2
– Inhoud ca. 229 m3
– Geheel v.v. isolerende beglazing
– Eigen CV ketel
– actieve VvE, maandelijkse bijdrage € 48.00
– laminaatvloer
– gelegen op eigen grond
– oplevering z.s.m.
– Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing wegens bouwjaar
– Niet door eigenaar bewoond
– Oplevering per direct
– Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag.

Ondanks de zorg die door de City Agency makelaars aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan City Agency niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.

Contact