Kenmerken

Kamers 4 Badk. 1 GO 114 m² Verwarming CV/AC Bouwjaar 1900

Vraagprijs

Omschrijving

This property is currently not available.

Unieke vierkamer penthouse met privé toren, woonkeuken, terras en a/c.

Bezichtigen? Boek nu je tijd direct in de agenda van de makelaar.

Het kantongerecht is in 1909 gebouwd door architect W.C. Metzelaar en in 1993 gerenoveerd en omgebouwd tot 20 schitterende luxe appartementen met behoud van de vele architectonische details.

Bekijk ook de professionele video productie waar de eigenaar u op een persoonlijke wijze kennis laat maken met deze bijzondere woning.

Omdat het een hoekwoning met toren betreft, heeft het enerzijds vrij uitzicht over de Brouwersgracht en de Prinsegracht en anderzijds op de gemeenschappelijke tuinen van het complex, de achtergelegen Grote Kerk en een weids uitzicht over het centrum van de stad.

De entree is gelegen op de bovenste verdieping, bereikbaar via statige trappen voor exclusief gebruik, op deze verdieping bevinden zich de woonkeuken, de achthoekige woonkamer in de toren, en een kleine werkkamer met (enorme) walk-in closet en het terras met uitzicht op de tuinen en Grote Kerk. Via een trap is er een beneden verdieping te bereiken met een vide. Hier bevindt zich een ruime slaapkamer, nog een trap naar beneden leidt tot een verdieping met nog een slaapkamer, badkamer met douche. Deze verdieping heeft tevens een eigen entree gelegen op de tweede woonlaag van het complex.

De woning heeft een luxe afwerking, vele originele details en is key-ready.

Indeling
De entree is gelegen op de bovenste verdieping. Vanuit de ruime hal enerzijds toegang via de woonkeuken naar woonkamer in de toren, anderzijds de werk/slaapkamer met 8m2 inloopkast, balkon en uiteraard de trap naar de lager gelegen slaapvertrekken.

Eerste verdieping
Op het tussenniveau van de vide is een ruime slaapkamer gecreëerd.

Tweede verdieping
De onderste verdieping bestaat uit een slaapkamer met badkamer en een hal met eigen entree.

Balkon
Vanuit het achterbalkon is er een heerlijk uitzicht over de tuinen en het historische centrum van Den Haag met de Grote Kerk prominent op de voorgrond.

Bijzonderheden
– Airco
– Eeuwigdurend afgekochte erfpacht;
– Dubbele beglazing rondom;
– Royale berging;
– Gemeenschappelijke fietsenberging;
– Eigen overdekte parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage (€35.000 meerprijs, afname verplicht)
– Centrale verwarming met warmwatervoorziening
– Actieve Vereniging van Eigenaars, bijdrage € 232,00 per maand voor meerjaren onderhoudsplan en verzekeringen; Voor de parkeergarage is een aparte bijdrage van €13,00 per maand.

Video