Kenmerken

Kamers 4 Badk. 2 GO 80 m²

Omschrijving

This property is currently not available.

Mient 106, Den Haag

We hebben weer een heerlijke woning in de verkoop in de gewilde Heesterbuurt. Dit maal met uitzicht over het groen van Mient, en bijzonder gunstig gelegen ten opzichte van de gezellige Fahrenheitstraat met een supermarkt om de hoek en speeltuin met kinderboerderij aan het einde van de straat.

Het pand heeft een kenmerkende en bijzondere facade waar het portiek met trap een vriendelijk gezicht voorstelt, zie de foto’s van het exterieur.

Via het open portiek komt men op de eerste verdieping bij de eigen voordeur met daarachter een hal met kapstokken en meterkast en een trap naar de boven gelegen woonverdieping.
De ruime en lichte overloop heeft een dakraam en biedt toegang tot alle ruimten van het appartement. Aan de voorkant is een woonkamer gelegen met schuifseparatie voorzien van oorspronkelijk glas in lood. Daarnaast een voorzijkamer thans in gebruik als werkkamer. In het midden ligt de ruime en lichte badkamer, ook voorzien van dakraam, met douche, wasbak, wasmachine aansluiting en CV ketel. Aan de achterzijde treffen we twee slaapkamers aan, een keuken en het balkon.

In de huidige indeling is de woning voorzien van 3 slaapkamers omdat de schuifseparatie permanent dicht is en voorzien voor rolgordijn aan de slaapkamerzijde. Uiteraard is het zonder verbouwing mogelijk een andere functie te geven.

POTENTIEEL:
Aangezien het een bovenwoning is met plat dak bestaat er wellicht de mogelijkheid om een dakterras te realiseren. Buren verderop hebben dit ook gedaan en anderen hebben een huize opbouw gerealiseerd met extra woonruimte. Consulteer de gemeente hierover of een architect als je e.e.a. zeker wilt weten. Overigens zijn er al twee balkons.

KENMERKEN:

* Bouwjaar 1927;
* 2 Balkons, zie plattegrond;
* Eigen grond;
* Rondom dubbel glas in kunststof kozijnen;
* Recente CV ketel, Dec 2015;
* Meterkast met 3 groepen en aardlekschakelaar;
* Gezonde VVE met opstalverzekering, bijdrage 2019 €40 per maand, ruim €12.000 in reserve eind 2017; Aandeel 1/6de;
* De VVE bijdrage is voor het jaar 2020 vastgesteld op €50 per maand om zo aan de nieuwe normen te voldoen;
* Gebruiksoppervlakte (GO): 85m2 volgens Meetinstructie Gebruiksoppervlakte.

PRIJSINFORMATIE:

* Oplevering in overleg;
* Notariskeuze koper, doch in Den Haag gelegen;

Bezichtigen kan ook buiten kantoortijden – bel of mail voor een afspraak.

Contact