Kenmerken

Kamers 3 Badk. 1 GO 66 m² Buiten 16 m² Parkeren Vergunning Verwarming CV Bouwjaar 1956

Vraagprijs

Omschrijving

This property is currently not available.

Heerlijk appartement met tuin en bijzonder ruime berging in het gewilde Rembrandtkwartier.

– – – – – – – –

OPEN HUIS, BEZICHTIGINGEN EN CORONA VIRUS
Het OPEN HUIS en bezichtigingen zullen plaatsvinden tot nader bericht. Wel vragen wij je samen met ons enige maatregelen te nemen om mogelijke verdere verspreiding tegen te gaan:
– we schudden geen handen met elkaar;
– zo min mogelijk oppervlakten aanraken in de woning, dit om de eigenaar gerust te stellen;
– aantal kijkers tegelijkertijd in de woning wordt beperkt zodat er gepaste afstand gehouden kan worden. Er is een ruim portiek waar je eventueel even kunt wachten;
– mocht je een eerste bezichtiging per VIDEO willen doen, dat is ook een optie. Wij werken op verzoek via WhatsApp, FaceTime of Facebook. Het plaatsen van een video op Funda brengt kosten met zich mee, niet alle verkopers doen dat daarom. De video’s staan wel op de site van de makelaar City Agency.

– – – – – – – –

Lekker in de stad wonen maar met een zee aan buitenruimte en opberging? Dit is je plek! Je hebt namelijk beschikking over een riant terras aan de voorkant en een balkon aan de achterkant. Pal onder de woning is een bijzonder ruime berging, sommige buren hebben dat bij de woning betrokken voor extra woonruimte. Hier zijn voldoende mogelijkheden om door te groeien.

Deze woning is gelegen in een goed onderhouden jaren 50 complex met professioneel VVE beheer. De locatie is gunstig ten opzichte van uitvalswegen en het Rijswijkse Bos is op loopafstand.

Indeling:
Gesloten portiek met trappenhuis, trap naar eerste verdieping naar eigen voordeur.
Hal (ca 1.50 x 1.95 m) van waaruit alle vertrekken te bereiken zijn. Ruime woonkamer voor (ca 6.32 x 3.50 m) en eetkamer achter ( ca 3.00 x 4.25 m). Slaapkamer voor (ca 3.78 x 2.22 m), slaapkamer achter (ca 3.50 x 2.18 m). Keuken (ca 2.51 x 1.73 m) met toegang tot balkon aan de achterkant. Badkamer met ligbad (ca 2.15 x 0.95 m) en gescheiden toilet.

De kelder is in de onderbouw gelegen en bestaat uit twee met elkaar verbonden ruimtes voor een totaal aan 24m2 en is voorzien van ramen, electra en verwarming.

Bijzonderheden:
_ Bouwjaar ca. 1956
_ Dubbele beglazing voor, gedeeltelijk dubbel achter
_ HR cv-ketel, gas, 2016, gemonteerd in de balkonkast
_ Elektra met 5 groepen en aardlek schakelaar
_ Actieve VVE met opstalverzekering en gezonde balans.
_ Maandelijkse bijdrage €100
_ Gelegen op eigen grond

Verkoopcondities:
_ Ouderdoms- en asbestclausule van toepassing wegens bouwjaar
_ Oplevering in juli
_ Notaris keuze aan koper mits gelegen in Den Haag.

Ondanks de zorg die door de City Agency makelaars aan de correcte invoer van de gegevens besteed wordt, kan City Agency niet verantwoordelijk gehouden en/of aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten, omissies en/of onvolkomenheden in de gegevens.