Kenmerken

GO 554 m² Buiten 100 m² Parkeren Openbaar Verwarming CV/AC Bouwjaar 1911

Omschrijving

This property is currently not available.

Beleggingsobject bestaande uit twee herenhuizen aan de Laan van Nieuw Oost-Indië verdeeld over een viertal tweekamerappartementen met een bedrijfsruimte op de begane grond, thans in gebruik als fysio praktijk met gym.
Het object is langdurig en volledig verhuurd aan 5 verschillende partijen met een rendement van ruim 6%.

Begane grond: 256: Bedrijfsruimte van 259 m2 (VVO)
Eerste en tweede verdieping:  4 tweekamerappartement met balkon (van 68 m2 tot 76 m2 GBO)

ALGEMEEN

Beleggingsobject bestaande uit twee herenhuizen aan de Laan van Nieuw Oost Indië verdeeld over een viertal appartementen met een bedrijfsruimte op de begane grond, thans in gebruik als fysiopraktijk met gym.

BEDRIJFSONROERENDGOED (BOG) – BEGANE GROND:

Fysiopraktijk met receptie, wachtruimte, kantoor, pantry, toilet, 2 kleedruimten met vloerverwarming, fitness en 9 behandelruimten voorzien van centrale verwarming, airconditioning en adequate mechanische ventilatie voorziening.

Het geheel is circa 254 m2 (BBMI), 231,9 m2 gebruiksoppervlakte volgens opgave architecten en in bijzonder goede staat van onderhoud met kunststof kozijnen en dubbele beglazing rondom.

Aan de achterzijde is een buitenruimte gelegen met ruime berging en fietsenstalling.

VERHUURDE WOONRUIMTE OP EERSTE EN TWEEDE VERDIEPING

Ingang op de begane grond met een gemeenschappelijke voordeur. Entree hal met 4 meterkasten, trap naar eerste verdieping.

Op de eerste verdieping bevinden zich 2 tweekamerappartementen met balkon.

Typische appartement indeling:

Eigen entree, hal, grote woon-/eetkamer ca. 6.00×3.90×7.80 met erker, diepe bergkast, achter slaapkamer 3.90×3.00 met balkon, keuken met inbouwapparatuur, badkamer met ligbad, vaste wastafel en toilet.

Inpandige bergruimte met CV-ketel en wasmachine-aansluiting. Het appartement verkeert in goede staat.

Inhoud woning circa 250 m³, woonoppervlakte circa 76 m². Onderhoud binnen uitstekend, buiten goed. De woning is voorzien van verwarming d.m.v. c.v.-ketel, warm water d.m.v. c.v.-ketel.

Uitgebreide brochure op verzoek verkrijgbaar bij de makelaar.

Contact