Kenmerken

Kamers 5 Badk. 1 GO 114 m² Buiten 2 m² Verwarming CV

Omschrijving

This property is currently not available.

In Oud-Rijswijk ligt dit bijzonder ruime 5-kamer appartement op loopafstand van het centrum. Het appartement heeft een zeer ruime woonkamer, authentieke elementen, 2 toiletten, 3 slaapkamers, fraaie badkamer met dakraam en een kleine balkon op het zuiden. De woning biedt tevens de mogelijkheid tot het creëren van een dakterras.

Het appartement is gelegen in de gewilde wijk Cromvliet. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners van tussen de 25 en 44 jaar. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning erg goed bereikbaar, op loopafstand van scholen, supermarkten en winkels en op fiets afstand van centrum Den Haag, uitvalswegen A4/A12/A13 en tram 1/15.

Indeling
eigen entree vanaf straatniveau, hal met meterkast en binnentrap naar eerste etage, overloop met toegang tot een ruime woon-/eetkamer ensuite met erker, vaste kasten, keuken aan de voorzijde gelegen met gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en oven en toilet 1.

Tweede etage: overloop met vaste kast alwaar cv-ketel aanwezig is, slaapkamer I aan de voorzijde met erker, slaapkamer II aan de achterzijde met balkon, slaapkamer III  met vaste kast, tussengelegen badkamer met douche, wastafel, wasmachineaansluiting, handdoekradiator en dakraam, apart toilet nummer 2.

Aanvullende informatie:
– Woonoppervlakte 115m2
– Gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
– Bouwjaar 1927
– VVE in oprichting
– Energielabel D
– Gelegen op eigen grond
– Oplevering per direct

Video:

Contact