Kenmerken

Kamers 3 Badk. 1 GO 67 m² Perceel 120 m² Buiten 28 m² Parkeren Openbaar Verwarming CV

Vraagprijs

Omschrijving

Heerlijke parterre met tuin op het westen in het gewilde Valkenboskwartier, om de hoek van de gezellige winkelstraat Fahrenheitstraat. Supermarken, restaurants op loopafstand – en een korte plezierige fietsroute naar het strand!

BEZICHTIGEN:

Reserveer je tijdslot direct online

 

De indeling van deze woning is bijzonder praktisch te noemen daar we aan de voorkant een ruime woonkamer treffen voorzien van rookkanaal en glas-in-lood schuifpartitie naar de achtergelegen kamer die thans in gebruik is als slaapkamer.

De keuken is een woonkeuken met toegang tot de tuin. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur zoals fornuis, oven, afzuigkap, vaatwasser en een koelkast met vriezer – en ruimte genoeg voor een gezellige eettafel.

Achter de keuken gelegen is een ruime, lichte slaapkamer met openslaande deuren richting de tuin. In deze ruimte is helaas een lekkage ontstaan die op dit moment door de VVE opgepakt wordt. De VVE notulen hierover zijn op verzoek beschikbaar.

De woning is reeds voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen en een Remeha HR CV ketel. De woning is netjes geschilderd, het houtwerk is in goede staat en met een nieuwe badkamer is de woning weer helemaal courant.

Zie plattegrond voor afmetingen en volledige indeling.

KENMERKEN:
_ Eigen grond
_ VVE actief, 1/6de aandeel, maandelijkse bijdrage €50 pm
_ Dubbel glas in houten kozijnen
_ HR CV-Ketel uit 2005

VERKOOPINFORMATIE:
_ Ouderdoms en “niet zelf bewoond” clausules van toepassing
_ Notariskeuze voorbehouden aan koper mits gelegen in Den Haag
_ Oplevering in overleg, naar wens net voor of na de jaarwisseling
_ Bezichtigen kan conform RIVM-voorschriften. Maak je afspraak online op de website van de makelaar.