Kenmerken

Kamers 4 Badk. 1 GO 155 m² Perceel 264 m² Parkeren 3 Verwarming cv Bouwjaar 2002

Omschrijving

This property is currently not available.

Heerlijke eengezinswoning over drie verdiepingen gelegen aan de rand van Den Haag met schitterend (beschermd) uitzicht over de Driemanspolder.

Het huis heeft de woonverdieping met keuken op de eerste verdieping, vanwaar men elke dag kan genieten van het veranderende uitzicht over het water en het groen. Daaronder, op de begane grond is een inpandige garage gelegen en een luxe kamer met openslaande deuren naar de tuin.

Zoekt u dus een woning met bijvoorbeeld een praktijk of bedrijf aan huis dan is dit een mogelijke oplossing. Generatiewonen met bijvoorbeeld een kind of ouder op de begane grond is een andere optie die goed bij dit huis zou passen.

In de directe nabijheid het nieuwe winkelcentrum en The British School. Centraal gesitueerd t.o.v. uitvalswegen, openbaar vervoer met de Randstadrail en goede scholen.

Indeling begane grond:
voortuin met eigen terrein, geschikt voor drie auto’s, entree, ruime hal, inpandige garage met elektrische garagedeur, aan de achterzijde gelegen lichte kamer met dubbele openslaande deuren naar de tuin met veel privacy. Deze kamer is voorzien van een sfeervolle gas open haard en plavuizenvloer met vloerverwarming.

Op de 1e verdieping is het fijn vertoeven met een levend schilderij van natuurschoon dat deze verdieping domineert, hoe uniek is dit – midden in de randstad?

Hier treft u de woonkamer aan met open keuken en eethoek.

De in strak design uitgevoerde Siematic open keuken is voorzien van een fraai eiland met composieten aanrechtblad en alle denkbare inbouwapparatuur (w.o. een Quooker). Het keukengedeelte is bovendien voorzien van een in groot formaat uitgevoerde donkere plavuizenvloer.

2e verdieping:
overloop, aparte wc, een riante hoofdslaapkamer, moderne ( 2016) badkamer met ligbad, aparte inloopdouche en vaste wastafel. Riant dakterras van aan de achterzijde.

3e verdieping: ruime slaapkamer (eenvoudig terug te brengen naar 2 slaapkamers), aparte bergkamer van met wasmachine aansluiting, vaste kast met c.v. opstelling die in 2013 vernieuwd (CW6) is.

Bijzonderheden:
– 175 m2 woonoppervlakte (inclusief de inpandige garage)
– 555 m3 inhoud
– Goede staat van onderhoud
– Zeer licht en ruim huis
– Op 10 auto minuten afstand van Winkelcentrum Stadshart Zoetermeer
– Op 10 fiets minuten afstand van Shopping mall of The Netherlands Leidschendam-Voorburg
– In directe nabijheid van Openbare basisscholen Dalton en Montessorionderwijs

Video

Contact